The Body Shop Albania

Soften & Care Hand Care Trio

Soften & Care Hand Care Trio

0/5
0 Mendime

Përkëdhelni veten ose jepini një personi të dashur grupin e lezetshëm të kremrave të duarve. Secila prej tyre do të ndihmojë që lëkura juaj të ndihet e hidratuar, e lëmuar dhe e butë gjatë gjithë ditës. Me kremin British Rose do të qetësoni lëkurën e thatë të duarve. Me kremin Shea do ta ushqeni atë, dhe me kremin Pink Grepefruit do të mbroni duart tuaja nga tharja dhe do ta lini lëkurën të butë dhe me erë delikate.

Formati i përshtatshëm ju lejon të merrni kudo me vete kremin tuaj të preferuar dhe ta përdorni sa herë që lëkura e duarve ka nevojë për të.

Me këtë komplet ju do të mbështesni partnerët tanë nga programi i Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Ganë, të cilët bëjnë me dorë gjalpin shea që ne vendosim në kremrat e duarve. Puna me ne siguron të ardhura të qëndrueshme dhe pavarësi financiare për qindra familje në komunitet. Formulat e kremrave janë gjithashtu të pasuruara me vaj susami dhe vaj babassu, të cilët kontribuojnë në butësinë prej kadifeje të duarve.

Kremrat e duarve vijnë në paketim të riciklueshëm që është bërë nga alumini 100% i ricikluar. Kjo bën të mundur që çdo herë që kujdeseni për duart tuaja të tregoni kujdes dhe qëndrim ndaj planetit.

  • Krem duarsh British Rose 30 ml.
  • Krem duarsh Shea 30 ml.
  • Krem duarsh Grejpfrut rozë 30 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soften & Care Hand Care Trio

My Review for Soften & Care Hand Care Trio

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.