The Body Shop Albania

Mini Products Travel Set

Mini Products Travel Set

0/5
0 Mendime

Shijoni bukurinë më të shitur në lëvizje me grupin e udhëtimit New Experiences. Qesja përmban katër produkte klasike për fytyrën dhe trupin në një madhësi më të vogël.

Keni mini aventurën tuaj me grupin e udhëtimit New Experiences. E juaja falas kur shpenzoni 30 £.

Duke paraqitur katër nga produktet tona më të shitura në madhësinë e udhëtimit, është mënyra e përsosur për të provuar diçka të re. Secila nga trajtimet në miniaturë të fytyrës dhe trupit janë të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, me formula që janë të buta. Qëndrimi i freskët dhe i hidratuar nga koka te këmbët nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Qesja e përshtatshme për pushime e bërë nga letra që lahet e bën të lehtë marrjen e mini-ve me vete, kudo që të ndihet dëshira për të eksploruar. Në aeroplanë, trena ose në rrugën tuaj të zakonshme të autobusit.

  • British Rose Shower Gel 60ml
  • Shea Hand Balm 10ml
  • Shea Body Butter 50ml
  • Camomile Makeup Remover Balm 20ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mini Products Travel Set

My Review for Mini Products Travel Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.