The Body Shop Albania

Total Body Relaxer

Total Body Relaxer

0/5
0 Mendime

Ky relaksues prej druri mund të përdoret në të gjithë trupin për të ndihmuar në lirimin e tensionit të muskujve dhe qetësimin

  • Relakson
  • Zbut
  • Përdorni vetëm ose me një partner
Clear

Si përdoret

  1. Rrëshqiteni mbi lëkurë, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonave të tensionuara.
  2. Aplikoni presion shtesë aty ku kërkohet.
  3. Masazhoni drejt zemrës për të përmirësuar qarkullimin.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Total Body Relaxer

My Review for Total Body Relaxer

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.