The Body Shop Albania

Tuberose & Orange Blossom Reed Diffuser

Aromë lulesh

Tuberose & Orange Blossom Reed Diffuser

Aromë lulesh

0/5
0 Mendime

Zhytuni në aromën e mprehtë të një kopshti të mbushur me lule me Diffuser-in tonë aromatik Tuberose & Orange Blossom Reed. Lëreni vajin esencial të portokallit dhe notat e ekstraktit të tuberozës të krijojnë një oaz paqësor në shtëpinë tuaj. Gëzoni aromën florale, femërore të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial portokalli
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyralë të kallamave në diffuser për të lejuar që aroma të lirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur shkopinjtë.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Tuberose & Orange Blossom Reed Diffuser

Acetat Linalil, Salicilat Benzili, Linalool, Geraniol, Citronellol.

My Review for Tuberose & Orange Blossom Reed Diffuser

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.