The Body Shop Albania

Uplift & Energise Boost Intro Gift

Uplift & Energise Boost Intro Gift

0/5
0 Mendime

Kënaquni me disa emocione të mira dhe energjike këtë Krishtlindje me dhuratën tonë Uplift & Energize Boost, nga linja jonë më e shitur Wellness.

Trajtimet tuaja janë të mbushura me një përzierje agrume të vajrave esencialë të bergamotit dhe mandarinës. Një aromë ngritëse për mendjen dhe trupin për t’ju ndihmuar të rrezatoni atmosfere të mire. Kremi juaj Boost Happy Hand Cream është pasuruar gjithashtu me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra. Kjo është surpriza e përsosur e Santa Santa ose mbushësi i çorape për dikë që pëlqen të marrë kohë për të shfrytëzuar energjinë e tyre pozitive.

  • Boost Uplifting Hair & Body Wash 200ml
  • Boost Happy Hand Cream 30ml
  • Boost Essential Oil Blend 9ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Uplift & Energise Boost Intro Gift

My Review for Uplift & Energise Boost Intro Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.