The Body Shop Albania

Uplifting Glowing Cherry Blossom Gift Box

SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT

E MBËSHTET PARTNERËT NGA TREGTIA E DREJTË NË KOMUNITETIN VENDAS

Uplifting Glowing Cherry Blossom Gift Box

SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT

E MBËSHTET PARTNERËT NGA TREGTIA E DREJTË NË KOMUNITETIN VENDAS

0/5
0 Mendime

Shkëlqeni me gëzim dhe ndihuni të lidhur këtë Ramazan dhe Bajram me Kutinë tonë të Dhuruar me Lule Qershi të Ndritshme.

Lani trupin me gelin tonë pastrues dhe aromatik. Lëreni lëkurën të ndihet e hidratuar me një sasi kremi. Pastaj freskoheni me sprejin tonë të trupit. Këto kënaqësi vegane janë me nota gëzuese të lules së qershisë japoneze, osmanthus dhe sandalwood.

Por kjo dhuratë nuk do të ju ngritë vetëm juve në udhëtimin tuaj. Ajo mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Ndershme të Komunitetit që na ndihmuan ta bëjmë atë.

Geli ynë i dushit është i pasuruar me aloe vera organike të Tregtisë së Ndershme të Komunitetit nga Meksika, që ndihmon në mbështetëjen e fermereve indigjene femra që jetojnë në kufijtë e pyjeve të shiut. Tregtimi ynë ndihmon në sigurimin e një të ardhmeje të qëndrueshme në një zonë ku mundësitë e punës janë të kufizuara dhe komunitetet mund të përballen me margjinalizim.

Krema jonë trupore është e pasuruar me gjalpë shea të Tregtisë së Ndershme të Komunitetit nga Ghana, që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra.

 

Oh, ne gati po e harronim – kutia e dhuratës është gjithashtu e riciklueshme.

Prandaj, jepni këtë dhuratë ose shijoni veten për të festuar forcën dhe bashkimin gjatë Ramazanit dhe Bajramit.

Dhe zbuloni si ndihmon tregtia jonë për të mbështetur komunitete në të gjithë botën.

  • Gel dush me lule trengjeshi që ndriçon 250ml
  • Krem trupi me lule trengjeshi që ndriçon 200ml
  • Spray trupi me lule trengjeshi që ndriçon 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Uplifting Glowing Cherry Blossom Gift Box

My Review for Uplifting Glowing Cherry Blossom Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.