The Body Shop Albania

Vaj Aromatik Shtëpie Basil & Thyme

Aromë e gjelbër

Vaj Aromatik Shtëpie Basil & Thyme

Aromë e gjelbër

0/5
0 Mendime

Përjetoni aromën tonë të shtëpisë purifikuese, me barishte me Vajin tonë Aromatik të Shtëpisë Basil & Thyme, i cili shfrytëzon freskinë e bimëve të kopshtit të sapo mbledhura, vajrat esencialë të borzilokut, rozmarinës dhe trumzës. Përdoreni me ngrohësin tonë të vajit Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer. Gëzoni aromën më të freskët dhe aromatike të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial të trumzës purifikuese
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

Përdoreni me Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer të The Body Shop® dhe pajisje të tjera, të zgjedhura për aromatizim ose shtoni disa pika në potpourri.

KUJDES: Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, mbani me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vaj Aromatik Shtëpie Basil & Thyme

Citral, Eugenol, Eucalyptol, trans-Anethole, Carvones, 1-Cyclopropylmethyl-4-Menthoxybenzene, Dimethyl Cyclohexene Carboxaldehyde, cis-hex-3-en-1-yl Methyl Carbonate, Limonenes.

My Review for Vaj Aromatik Shtëpie Basil & Thyme

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.