The Body Shop Albania

Vaj Aromatik Shtëpie Oil Tuberose & Orange Blossom

Aromë frutash

Vaj Aromatik Shtëpie Oil Tuberose & Orange Blossom

Aromë frutash

0/5
0 Mendime

Lëreni mendjen tuaj të shëtisë nëpër një oaz çlodhës të luleve të portokallit dhe tuberozës me vajin tonë aromatik për shtëpinë Tuberose & Orange Blossom. Krijoni një oaz paqësor në shtëpinë tuaj me aromën tonë të luleve në shtëpi, të mbushur me ekstrakt tuberoze relaksues. Përdorni me ngrohësin tonë të vajit Soapstone Oil Burner ose Wax Melt Warmer. Gëzoni aromën më lule, femërore të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial portokalli
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

Përdoreni me Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer të The Body Shop® dhe pajisje të tjera, të zgjedhura për aromatizim ose shtoni disa pika në potpourri.

KUJDES: Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, mbani me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vaj Aromatik Shtëpie Oil Tuberose & Orange Blossom

Geraniol, Citronellol.

My Review for Vaj Aromatik Shtëpie Oil Tuberose & Orange Blossom

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.