The Body Shop Albania

Vaj Aromatizues për Shtëpinë me Myshk të Bardhë

Aromë ikonike White Musk

Vaj Aromatizues për Shtëpinë me Myshk të Bardhë

Aromë ikonike White Musk

0/5
0 Mendime

Ky vaj aromatizues delikat për shtëpinë do të mbushë hapësirën tuaj të jetesës me aromën sensuale të fragrancës sonë ikonike me Myshk të Bardhë® për një ambient delikat.

  • Vaj aromatizues për shtëpinë
  • 10 ml
  • Aroma ikonike e Myshkut të Bardhë®
  • Me vajra esenciale
  • Me vaj soje i rritur organikisht nga Brazili, çertifikuar nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vaj Aromatizues për Shtëpinë me Myshk të Bardhë

Vaji i sojës sonë, i çertifikuar nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë, vjen nga soja organike, jo e modifikuar gjenetikisht, e rritur në Brazilin e Jugut duke përdorur metoda tradicionale bujqësore pa pesticide dhe plehra të dëmshëm. Soja korret dhe shtypet me dorë për të nxjerrë vajin. Përdoreni me aksesorët tanë aromatizues. Mos hidhni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Shkakton acarim serioz të syve. Mund të japë reaksion alergjik. Vishni doreza mbrojtëse. NËSE JU HYN NË SY: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse janë të pranishme dhe të lehta për t’u hequr. Vazhdoni shpëlarjen. Nëse acarimi i syve vazhdon: Merrni këshilla / vëmendje mjekësore. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete paketimin ose etiketën të produktit. Mbajeni larg fëmijëve. Përmban Nerol, Vetiverol, Pentadekalakton, Butilfenil Metilpropionale, Citronellol, Kumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone.

My Review for Vaj Aromatizues për Shtëpinë me Myshk të Bardhë

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.