The Body Shop Albania

Vaj Aromatizues Shtëpie Ekzotik

Vaj Aromatizues Shtëpie Ekzotik

0/5
0 Mendime

Ky vaj me aromë të ëmbël shtëpie do të mbushë hapësirën tuaj të jetesës me aromë tropikale për një atmosferë ekzotike dhe aromatike në shtëpi.

  • Aromë e ëmbël, tropikale
  • Me vajra esenciale
  • Vaj soje i rritur organikisht I Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Brazili
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vaj Aromatizues Shtëpie Ekzotik

Vaji jonë i sojës i Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë vjen nga soja organike, jo e modifikuar gjenetikisht, e rritur në Brazilin e Jugut duke përdorur metoda tradicionale bujqësore pa pesticide dhe plehra të dëmshëm. Soja korret me dorë dhe shtypet për të nxjerrë vajin. Përdoreni me aksesorët tanë të aromës. Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të prodhojë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve. Hidhni përmbajtjen / enën në vendin e aprovuar të hedhjes, në përputhje me rregulloret lokale. Përmban ETHYL METHYLPHENYLGLYCIDATE, 3-PHENYL-OXYRANE CARBOXYLIC ACID,ETHYL ESTER, 2,4-DIMETHYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE.

My Review for Vaj Aromatizues Shtëpie Ekzotik

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.