The Body Shop Albania

Vaj Aromatizues Shtëpie me Shegë dhe Mana të Kuqe

Aromë frutash

Vaj Aromatizues Shtëpie me Shegë dhe Mana të Kuqe

Aromë frutash

0/5
0 Mendime

Kënaquni me aromën frutore të manave të kuqe, të ëmbla dhe të errëta, të mbledhura me dorë, me Vajin tonë të Aromatizuar të Shtëpisë me Shegë & Mana të Kuqe. Përjetoni aromën më të lëngshme të aromave të shtëpisë, të mbushur me vaj esencial limoni purifikues. Përdoreni me ngrohësin tonë të vajit Soapstone dhe Wax Melt Warmer. Kënaquni me aromën më frutore të linjës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial limoni
  • Pa mizori

Vaj Farash Mjedre. Farat e shtypura të mjedrave prodhojnë një vaj natyralisht zbutës për lëkurën që ne e përdorim në produktet tona për ta bërë lëkurën tuaj më të lëmuar.

Clear

Si përdoret

Përdoreni me Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer të The Body Shop® dhe pajisje të tjera, të zgjedhura për aromatizim ose shtoni disa pika në potpourri.

KUJDES: Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, mbani me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vaj Aromatizues Shtëpie me Shegë dhe Mana të Kuqe

Geraniol, Acetat Geranil, Citronellol, Nerol, Aldehid Ciklamen, Acetat Neryl.

My Review for Vaj Aromatizues Shtëpie me Shegë dhe Mana të Kuqe

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.