The Body Shop Albania

Fragrance Mist White Musk® Flora

Aromë lulesh

Vegan

Fragrance Mist White Musk® Flora

Aromë lulesh

Vegan

0/5
0 Mendime

Spruconi Mistin tonë të Aromatizuar White Musk® Flora për një ndryshim të freskët, me lule, me myshkun tonë ikonik, pa mizori. Notat emocionuese të specit rozë dhe bergamotit janë të bashkuara me notat e bozhureve dhe zambakëve të luginës për një buqetë moderne, të sofistikuar që është 100% vegane.

  • Mistin i Aromatizuar, i sofistikuar, me aromë lulesh, që është perfekte për ditën
  • Me nota të bergamotit, piperit rozë dhe myshkut pa mizori dhe një buqetë me bozhure dhe zambakë të luginës
  • Vegan
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni gjithandej.
2. Përdoreni të kombinuar me Xhelin e Dushit dhe Locionin e Trupit White Musk® Flora për të ndërtuar aromën.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fragrance Mist White Musk® Flora

Alkool Denat. (35.0%), Alkool (33.6%), Ujë, Parfum / Aromë, Salicilat Benzili, Limonene, Linalool, Citronellol, Alkool Benzil, Alkool t-Butil, Hidroksicitronellal, Kumarin, Hexyl Cinnamal, Alfa-Isomethyl Jonon, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Denatonium Benzoat.

My Review for Fragrance Mist White Musk® Flora

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.