The Body Shop Albania

White Musk® Sport – Deodorant Antiperspirant për Meshkuj

Aromë e freskët

Vegan

White Musk® Sport – Deodorant Antiperspirant për Meshkuj

Aromë e freskët

Vegan

0/5
0 Mendime

Ky deodorant me tharje të shpejtë ka një aromë të butë, agrumesh me një nuancë ngrohtësie, që ju lë të ndiheni të freskët. Shtresojeni me produkte të tjerë White Musk® Sport për të ndërtuar aromën.

  • Deodorant
  • Tharje e shpejtë
  • Aromë ikonike White Musk®
  • Myshk pa mizori

Aloe Vera Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Shumë delikate dhe qetësuese në lëkurë, aloe vera është perfekte për llojet e ndjeshme të lëkurës. Jona vjen nga Mexico.

Clear

Si përdoret

Rrëshqiteni në sqetulla. Mos e aplikoni në lëkurë të çjerrë apo irrituar.
Nëse shfaqet skuqje ose acarim, ndërpriteni përdorimin. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® Sport - Deodorant Antiperspirant për Meshkuj

Alkool Denat., Ujë, Klorohidrat Alumini, Ujë Hamamelis Virginiana, Parfum, Alkool, Hidroksietilcelulozë, Heksil Kinnamal, Linalool, Limonene, Benzil Salicilat, Pluhur i Lëngut të GjetheveAloe Vera/ Aloe Barbadensis, Hidroksicitronellal, Alkool Benzil, Geranol, Kumarin, Amyl Cinnamal.

My Review for White Musk® Sport - Deodorant Antiperspirant për Meshkuj

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.