The Body Shop Albania

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

0/5
0 Mendime

Seti ynë “Christmasyyy Hand Balm Duo” është trajtimi perfekt për adhuruesit e aromave festive.

Të fillojmë me aromën e portokallit me erëza apo me pishën e egër gjallëruese? Të dy balsamët e duarve kanë erë të mrekullueshme si Krishtlindje dhe janë bërë me gjalpë shea të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra.

Hidratoni duart me këto ëmbëlsira të edicionit tonë special.

Balsam duarsh me aromë erëza & portokall 30 ml
Balsam duarsh me aromë pishe të egër 30ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

Shih në paketimin e secilit produkt specifik

My Review for Wonder & Wishes Hand Balm Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.