Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Furçë Rroje për Meshkuj

Furçë Rroje për Meshkuj

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

1,150L

Përfitoni maksimalisht nga rutina juaj e rrojës me Furçën tonë të Rrojës, e krijuar posaçërisht për të rritur shkumimin dhe për të maksimizuar efektet e kremit për rroje. Super e butë në prekje dhe ndërtuar nga druri FSC, ky është shoqëruesi më i mirë për Kremin tone Zbutës të Rrojës.

  • Furçë druri për rroje
  • Dru FSC
  • Fije sintetike, pa dëmtuar kafshët

1. Përdoreni direkt në lëkurë për të pastruar qimet e mbetura.
2. Përdoreni të njomur me Kremin tone Zbutës të Rrojës me Rrënjë Maca & Aloe për të intensifikuar shkumën.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim