Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Laps për sytë

Përfundim vezullues

Laps për sytë

S'ka ende vlerësim

1,190L

I dizenjuar për ta theksuar ngjyrën e syve tuaj, ky produkt përmban vajin babassuu dhe dyllin e bletës. I dizenjuar në mënyrë perfekte për të krijuar sfumimet, bishtin e syrit ose vijëzimin e syrit sa më perfekt.

  • Ngjyrë që zgjat shumë.
  • Kundra ujit. 100% Vegane.

Isododekan, Micë, Izohexadekan, Polietilen, Trimetilsilosilikat, Polipropilsilesquioxan, Trietilheksanoin, Dyll Alba, Sintetik Fluorphologopite, Polibuten, Stearart Magneziumi, Hektorit Disteardimoniumi, Acetat Tokoferil, Vaj i Farës Orbignya Oleifera, Karbonat Propilen, Izononil Izononoanoat, Lisin LAUROYL, Oksid Tin, Etilen, Trietokaprilsilane, Acid Citrik, Cl 77491, Cl 77891, Cl77492.

1. Perfekt për aplikim në sy, si vijëzues syri, pra eyeliner, si ngjyrë për sytë ose thjesht për sfumim.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim