Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Set i Vogël Dhuratë Linja Sleep

SET DHURATË E GJUMIT

Set i Vogël Dhuratë Linja Sleep

S'ka ende vlerësim

VEGAN

2,390L

Ndihmojini ata të bien në gjumë më shpejt kur i dhuroni Setin e zbulimit të ëndrrave të ëmbla.

E krijuar me vaj esencial 100% natyral të livandës nga Franca, vaj esencial vetiver nga Madagaskari dhe vaj bajamesh të ëmbël, përzierja e vajit esencial të gjumit është relaksuese.

Balsami ynë vegan i gjumit është pasuruar me vaj ulliri organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, nga Italia, dhe gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade, nga Gana.

Ndihmojini të bien në gjumë më shpejt kur u dhuroni Setin e zbulimit të ëndrrave të ëmbla.

E krijuar me vaj esencial 100% natyral të livandës nga Franca, vaj esencial vetiver nga Madagaskari dhe vaj bajamesh të ëmbël, përzierja e vajit esencial të gjumit është relaksuese.

Balsami ynë vegan i gjumit është pasuruar me vaj ulliri organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, nga Italia, dhe gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade, nga Gana.

Kjo kuti dhuratë mund të riciklohet, kështu që vazhdon të japë.*

Është dyshja perfekte për të vendosur skenën e shtyrjes.

*Aty ku lejojnë lehtësirat lokale.

Ky grup dhuratash përmban:

  • Balsami para gjumit 30 g

  • Përzierje vaji esencial për gjumë 9 ml

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim