Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Relaksues Total i Trupit

Relaksues Total i Trupit

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

1,390L

Ky relaksues prej druri mund të përdoret në të gjithë trupin për të ndihmuar në lirimin e tensionit të muskujve dhe qetësimin

  • Relakson
  • Zbut
  • Përdorni vetëm ose me një partner
  1. Rrëshqiteni mbi lëkurë, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonave të tensionuara.
  2. Aplikoni presion shtesë aty ku kërkohet.
  3. Masazhoni drejt zemrës për të përmirësuar qarkullimin.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim