The Body Shop Albania

Rreth Nesh

HISTORIA E THE BODY SHOP

Historia jonë filloi në vitin 1976. Filloi me themeluesen tonë, Anita Roddick, duke hapur një dyqan të vogël të gjelbër në Brighton me besimin në diçka revolucionare: që nje biznes mund të jetë një forcë për të mirë. Ne kurrë nuk kemi qenë kompania juaj mesatare e kozmetikës por me mbi 40 vjet fushatë me ndryshime dhe thyerje të standardeve të industrisë së bukurisë ne jemi ende duke vazhduar fuqishëm. Mirësevini në The Body Shop.

ZBULONI QELLIMIN TONE

The Body Shop ekziston në luftimin për një botë më të drejtë dhe më të bukur. Ky është qëllimi ynë dhe drejton gjithçka që ne bëjmë. Besimet tona si: një biznes është një forcë për të mirë, besimi në fuqizim të grave dhe vajzave dhe besimi se të gjithë janë të bukur, jane gjithçka per ne. Lexoni platformën tonë të markës dhe zbuloni sesi qëllimi dhe besimet tona janë vërtet në zemër të gjithçkaje që ne bëjmë.

FAMILJA NATYRA&CO

Natura & Co përfaqëson katër marka ikonike të bukurisë të bashkuara për një qëllim. Së bashku, Natura, Avon, Aesop dhe The Body Shop formojnë grupin e katërt më të madh të bukurisë në botë, me një familje globale prej 40,000 punonjësish në mbi 100 vende. Ne jemi të lidhur me një angazhim të përbashkët për praktikat e qëndrueshme dhe etike të biznesit. Zbuloni se si po bëhemi një forcë shtytëse për ndryshime shoqërore në industrinë e bukurisë.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.