v

The Body Shop Albania

Xhel Dushi & Larësa Trupi

Pavarësisht nëse po filloni ditën tuaj ose po e përfundoni atë, shijoni ndjenjën e freskisë duke kombinuar aksesorët tanë të dushit me linjën tonë të xhelërave larës dhe larësve të trupit. Larësi ynë gjallërues dhe freskues i Trupit me Tea Tree është një trajtim vërtetë gudulisës. Ose relaksohuni dhe qetësohuni me Xhelin e Dushit Indian Night Jasmine. Për të fiksuarit me palestrën? Ne ju ndihmojmë me Larësin e Flokëve dhe Trupit tonë White Musk® Sport. Për një pastrim të mirë nga koka te këmbët provoni Larësin tonë të Trupit për Meshkuj Arber. Ka shumë për të zbuluar, me aroma që do t’ju çojnë në vende të freskëta dhe të largëta.

Lloji i produktit

Showing all 17 products