Posta FALAS për porositë mbi 2,990L | Dërgesa në të gjithë Shqipërinë.
Kyçu
Klient ekzistues
* Duhet plotsuar
Keni harruar fjalëkalimin?
Krijo një llogari
Bëhuni anëtar besnik për të fituar pikë dhe për të marrë oferta dhe shpërblime ekskluzive•
Merrni akses në shërbimin tonë të abonimit dhe kurseni në produktet e zgjedhura•
Menaxhoni dhe gjurmoni porositë tuaja në një vend•
Regjistrohu
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
9 AM – 9 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Faleminderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Albania Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave