Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Deodorante & Anti-Djersë

Kur e mendoni, sqetullat tuaja meritojnë të njëjtën dashuri si pjesa tjetër e trupit. Deodorantët e The Body Shop janë formuluar që të kujdesen për sqetullat tuaja: për kur ngre duart lart në momentet e gëzimit, për kur bën sprint për të kapur autobusin dhe për të mos harruar për kur përqafoni dikë që ju pëlqen. Deodoranti ynë Aloe Caring Roll-On përmban aloe vera organike për lëkurat e ndjeshme. Pëlqen aromën e myshkut? Provoni Deodorantin tonë White Musk®. Deodorant për burra? Provoni deodorantin tonë Maca Root & Aloe ose Blue Musk Zest.

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit