The Body Shop Albania

Shiko të Gjitha Aromat

Ndiqni nuhatjen tuaj. Pavarësisht nëse anoni nga e ngrohta dhe pikantja, ose ju pëlqen të flirtoni me aromën e luleve, ne kemi një sërë variantesh për të plotësuar të gjitha dëshirat, për të gjitha shijet. Shihni linjën tonë ikonike White Musk® për një aromë të ëmbël dhe sensuale. Gjeni aromën që ju bën të lumtur me eaux de parfum dhe eaux de toilette. Kënaquni në një re misti për trupin ndërsa dilni nga dera e shtëpisë.

Shikoni të gjitha aromat këtu.

Showing 1–20 of 64 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.