Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

1500 Lekë-2500 Lekë

Lista gati – ju e dini kë doni të mbuloni me dhurata dhe dëshironi dhurata midis 1500 Lekë dhe 2500 Lekë? Mos kërko më tej, ne jemi këtu për të lidhur ju dhe dhuratat për kujdesin e trupit dhe lëkurës në nivelin tuaj të çmimeve. Tik-tak, tik-tak. Bëjini miqtë ose familjarët të ndiejnë të gjitha kënaqësitë e produkteve tona si scrub-et pastrues me aroma të pasura dhe qiellore. Ose zhytini në luksin e një xheli dushi të gatshëm për esfolijim. Mos harroni, edhe ai/ajo për të cilin/cilën është e vështirë për të zgjedhur një dhuratë, do ju falenderojë kur t’a prezantoni me ndjesinë VIP që japin ikonat tona Body Butters. Festoni çdo ditë duke blerë dhurata nga 1500 Lekë deri në 2500 Lekë.

S'ka ende vlerësim

2,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit