The Body Shop Albania

Dhurata nën 1500 Lekë

Pra, ju jeni duke kërkuar diçka të veçantë, qetësuese dhe me aromê sensuale – pa shpenzuar shumë? Idetë e dhuratave nën 1500 Lekë janë zgjidhja e duhur. Në fakt, ne kemi mbledhur dhuratat tona më të mira nën 1500 Lekë. E përsosur për dikë që ju vlerësoni, për dikë qe doni ti thoni ‘faleminderit’ ose ndoshta nuk keni asnjë arsye specifike – ne kemi të gjitha ato që mendja, trupi, fytyra dhe shpirti i tyre do të dëshironte, me çmime fantastike. Nga kompletet e dhuratave për kujdesin e duarve, deri tek produktet e banjës me fruta dhe arra, kushdo që do të marrë këtë paketë të formuar në mënyrë perfekte do të ketë ditë të ëmbël  dhe do t’ju jetë mirënjohës.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.