The Body Shop Albania

Kremra fytyre & Hidratues

Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është të qëndrojmë të hidratuar, por çfarë ndodh me lëkurën tuaj? Gama jonë e kremrave hidratues për fytyrën është formuluar për t’i dhënë lëkurës tuaj atë që i nevojitet për t’ju ndihmuar të dukeni dhe ndjeheni më së miri. Kremrat tanë të natës dhe të ditës pasurohen me një sërë përbërësish të frymëzuar nga natyra. Provoni Roots of Strength ™ për t’ju ndihmuar në zvogëlimin e shfaqjes së rrudhave të imëta, ose Kremin tonë të ditës Aloe Soothing për lëkurën e ndjeshme. Nëse hidratimi është ajo që dëshironi, zgjidhni nga linja jonë e Vitaminës E. Dhe për lëkurën e kombinuar? Ne rekomandojmë linjën e algave të detit për t’ju ndihmuar të arrini ekuilibrin e duhur. Dëshironi të mësoni se si ta mbani llojin e lëkurës tuaj të lumtur? Lexoni udhëzuesin tonë për hidratuesit më të mirë të fytyrës.

Showing 1–20 of 28 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.