The Body Shop Albania

Full Flowers

Frymëzuar nga aroma e pasur, florale dhe e plotë e lules, ky koleksion është krijuar nga përzierja e notave të petaleve të buta, gjetheve jeshile, kërcelleve të drurit, frutave me lëng dhe rrëshirës së ëmbël. Me kalimin e ditës, do të vini re që këto aroma unike evoluojnë, duke zbuluar me delikatesë secilën nga veçoritë e tyre, një nga një. Eksploroni koleksionin dhe përqafoni të gjitha aromat e reja.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.