The Body Shop Albania

Gjalp për Trupin

Linja e re e Gjalpit për Trupin është këtu! Ne i duam gjalpet, flasim për Gjalpet e Trupit, perfekt për ditët kur lëkura juaj ndihet e thatë dhe ka nevojë për pak përkujdesje. Këtu hyn në lojë linja e Gjalpeve për Trupin nga The Body Shop – ju ndoshta keni dëgjuar për paketimet tona të çmuara. Të gjitha gjalpet tanë për trupin janë të pasuruar me gjalpë Shea nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë. Lëkura juaj do të ndihet e butë dhe e lëmuar. Linja jonë e re 200ml e Gjalpit për Trupin hidraton deri në 96 orë.

Masazhoni një sasi të bollshme të gjalpit për trupin pas dushit ose larjes. Disa nga të preferuarit tanë? Gjalpi për Trupin me Mango, Gjalpi për Trupin me Qumështit Bajameje dhe Gjalpi për Trupin me Kërp.

Showing all 18 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.