The Body Shop Albania

Balsam dhe Gjalp Buzësh

Buzët: ne i përdorim ato për të puthur, biseduar, buzëqeshur – të gjitha gjërat e rëndësishme – kështu që me të drejtë, duhet të kujdesemi për to. Përkëdhelni buzën tuaj në përsosmëri me gamën tonë të kujdesit për buzët. Kemi balsam buzësh, gjalpë buzësh, rroll-on buzësh dhe produkte të tjerë të kujdesit për buzët, të formuluara për të ndihmuar në trajtimin e buzëve të thata. E keni dëgjuar bujën e Balsamit të Buzëve Born Lippy??? Nuk është vetëm shërbim për buzët! Një hit ushqyes do të ndihmojë që buzët tuaja të duken të shëndetshme. Një tjetër I preferuar me fruta, Lip Juicers tanë do t’i japin buzëve një goditje hidratimi dhe përfundim të butë mëndafsh. E fundit por jo më pak e rëndësishmja, produkti ynë miqësor për xhepat, Gjalpi i Buzëve me Kokos – i pasuruar me mirësinë e gjalpit të sheas të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë. Na jepni një puthje!

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.