Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Xhel & Krem Larës Trupi

Pavarësisht nëse po filloni ditën tuaj ose po e përfundoni atë, shijoni ndjenjën e freskisë duke kombinuar aksesorët tanë të dushit me linjën tonë të xhelërave larës dhe larësve të trupit. Larësi ynë gjallërues dhe freskues i Trupit me Tea Tree është një trajtim vërtetë gudulisës. Ose relaksohuni dhe qetësohuni me Xhelin e Dushit Indian Night Jasmine. Për të fiksuarit me palestrën? Ne ju ndihmojmë me Larësin e Flokëve dhe Trupit tonë White Musk® Sport. Për një pastrim të mirë nga koka te këmbët provoni Larësin tonë të Trupit për Meshkuj Arber. Ka shumë për të zbuluar, me aroma që do t’ju çojnë në vende të freskëta dhe të largëta.

- 40% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 570L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 40% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 570L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 400L.Çmimi i tanishëm është: 200L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

400L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,450L.Çmimi i tanishëm është: 720L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit