The Body Shop Albania

Shiko të gjitha për trupin

Le të flasim për banjën dhe kujdesin për trupin – të dyja shkojnë dorë për dore. Linja jonë është e mbushur me produkte të bukura për trupin. Gjëra të mira, për kur lëkura juaj ka nevojë që të duket dhe të ndjehet më e shëndetshme. Gjalp trupi? Po. Xhel dushi? Po. Sapun me kokos? Po, po, po. Ne gjithashtu kemi një Rrjetë Dushi që zbut trupin, sepse jemi të vetëdijshëm që problemet e larjes dhe eksfoljimit mund të bëjnë një ndryshim në ditën tuaj. Shikoni të gjitha produktet dhe produktet e trupit këtu.

Showing 1–20 of 46 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.