The Body Shop Albania

Kremra, maska, vajra nate

Lëkura juaj meriton të përkëdhelet, dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar me gamën tonë të produkteve për kujdesin e lëkurës brenda natës. Nga maskat e gjumit te kremrat tona më të mira të natës, maskat e natës dhe locionet, të gjitha janë këtu për t’ju ndihmuar të dukeni si vetja juaj më e mirë. Yin në yang të një kremi të mirë dite, maskat brenda natës janë perfekte për kur ju keni qenë i dobët në kapjen e atyre zzz. E mira? Hidratuesit tanë, siç është kremi ynë ikonik i Vitaminës E të Natës, do të bëjnë punën e vështirë për ju duke ndihmuar në rifreskimin e lëkurës tuaj ndërsa po flini bukurinë tuaj. Lexoni udhëzuesin tonë për kremrat më të mira të natës.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.