The Body Shop Albania

Hidhi një sy këtyre produkteve...

Po këto i ke parë?

Love Your Body Club

Bashkohu me klubin tonë të Besnikërisë

KORRIK

TRUPI & SHPIRTI

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për përditësime. Por nëse doni të jeni gjithmonë në drejtimin e duhur, ne kemi mbledhur këshillat nga ekspertët tanë në një vend të vetëm. Uluni, merrni një snack dhe shijoni leximin.

ALWAYS_ON_LANDING_WINTER_HAIRCARE_2_INRSAPS682 (1)

Nga këshillat për llojin tuaj specifik të lëkurës e deri tek gjërat që duhen bërë dhe nuk duhen bërë për flokët, lexoni këshillat e ekspertëve tanë për trajtimin me dashuri të trupit dhe shpirtit tuaj.

shkëlqe me dashuri për veten

Zbuloni pse aktivistja Jameela Jamil dhe të tjerët i janë bashkuar misionit tonë të dashurisë për veten.

Këshillat tona...

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Trupi & Shpirti

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim.

Q2_2021_CLC_MAY_SUMMER_PREPARATION_LE_INZABLE015_AMP-DESK-CT2-SPF_Important-720x480

Si ta mbrojme lekuren nga dielli

Shi apo diell, është thelbësore të mbroni lëkurën tuaj nga dielli çdo ditë – kjo do të thotë të përdorni një produkt dedikuar mbrojtjes me SPF.

20Q2_ALW_HR_BODY_DESKTOP

Klubi i Besnikërisë

It’s free to join, and we love treating our members. It’s the easiest way to earn rewards and you’ll become part of our all-important community. Get a gift on your birthday, member offers, new product sneak peeks and invites to exclusive parties.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.