The Body Shop Albania

Kremra dhe xhelëra sysh

E lemë testin e shikimit mënjanë, le të bisedojmë për kujdesin e syve: zona juaj e hollë dhe më delikate e lëkurës së syve ka nevojë për pak dashuri të kujdesshme kur bëhet fjalë për rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën. Produktet tona të kujdesit për sytë – mendoni kremrat e syve, pastruesit e makeup-it të syve dhe xhelërat për sytë – janë formuluar për ti mbajtur sytë tuaj në formë. Provoni Heqësin e Makeup-it të Syve me Kamomilit për pastrim më të butë. Nëse jeni duke kërkuar një qasje për të zvogëluar shfaqjen e rrudhave të imëta, provoni Kremin tonë të syve me Vitaminë E. E fundit, jo më pak e rëndësishmja, Kremi ynë për Sytë Drops of Light ™ Pure Healthy Brightening do t’ju ndihmojë të dukeni me sy të ndritshëm. Nuk ka nevojë për shkrepëse këtu!

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.