Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Edelweiss – Serum Koncentrat për Sytë

Edelweiss – Serum Koncentrat për Sytë

S'ka ende vlerësim

Kliko për të lexuar vlerësime nga klientët.

Çmimi origjinal qe: 2,790L.Çmimi i tanishëm është: 1,820L.

Rigjallëroni lëkurën rreth syve tuaj me koncentratin më të shitur të syve Drops of Youth™ (pssst – sapo u bë edhe më i mirë!)

E bërë me 96% përbërës me origjinë natyrale, nevojiten vetëm disa pika të koncentratit tonë të ri rigjallërues Edelweiss për sytë për ta bërë zonën tuaj të syve të duket më e lëmuar, më e fortë* dhe e mbushur me lagështi 24 orë – thjesht pyesni 103 femrat që provuan (dhe u pëlqeu! ) serumi ynë i ri i syve në një provë të pavarur nga përdoruesit**.

Jeni kurioz se çfarë e bën serumin tonë të ri të syve ekstra të veçantë? Tani kemi pasuruar çdo shishe me përqendrim të dyfishtë të edelweiss, i cili forcohet natyrshëm (dhe më tepër në mënyrë unike) me acid leontopodik i njohur për vetitë e tij antioksiduese. Në fakt, bima e vogël edelweiss është aq elastike dhe e fuqishme sa që ekstrakti i saj dihet se ka 5 herë më shumë fuqi antioksiduese sesa acetati i vitaminës E. Shumë e jashtëzakonshme, apo jo? Ne kemi pasuruar serumin tonë vegan edhe me peptide me origjinë natyrore, vetëm për masë të mirë. Me origjinë nga orizi, peptidet dihet se ndihmojnë në ruajtjen e barrierës natyrore të lagështisë së lëkurës.

I vogël, por i fuqishëm, ndihmon në zbutjen e linjave të holla nën sy, kështu që lëkura rreth zonës së syve duket më pak e lodhur dhe duket e rigjallëruar.

Kjo formulë e lehtë, jo e yndyrshme, që përthithet shpejt formon gjithashtu një shtresë të padukshme mbi lëkurën tuaj për të ndihmuar në mbrojtjen e saj nga ndotja e brendshme dhe e jashtme (perfekte për të gjitha llojet e qyteteve), të cilat mund të çojnë në dehidratim, mpirje dhe plakje të parakohshme të lëkurës.

Ka edhe një surprizë tjetër – ne e kemi ridizajnuar paketimin në mënyrë që të jetë i riciklueshëm*** dhe është bërë edhe me xham të ricikluar. Çfarë nuk duhet dashuruar?

* Lëkurë që duket e shëndoshë me lagështi, me sipërfaqe të lëmuar. Lëkura duket e ringjallur dhe e rifreskuar.

** Rezultatet e provës së përdoruesit gjatë një periudhe 4-javore: 103 gra të moshës 25-40 vjeç.

*** Pa përfshirë pipetën. Aty ku lejojnë objektet lokale.

Koncentrat ditor i syve
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme
E lë zonën e syve të ndjehet më e lëmuar dhe më e fortë
Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndotja
Bërë me 96% përbërës me origjinë natyrale
Tashmë i pasuruar me përqendrim të dyfishtë të edelweiss
Certifikuar nga Shoqëria Vegane
I testuar dermatologjikisht

Rigjallëroni lëkurën rreth syve tuaj me koncentratin më të shitur të syve Drops of Youth™ (pssst – sapo u bë edhe më i mirë!)

E bërë me 96% përbërës me origjinë natyrale, nevojiten vetëm disa pika të koncentratit tonë të ri rigjallërues Edelweiss për sytë për ta bërë zonën tuaj të syve të duket më e lëmuar, më e fortë* dhe e mbushur me lagështi 24 orë – thjesht pyesni 103 femrat që provuan (dhe u pëlqeu! ) serumi ynë i ri i syve në një provë të pavarur nga përdoruesit**.

Jeni kurioz se çfarë e bën serumin tonë të ri të syve ekstra të veçantë? Tani kemi pasuruar çdo shishe me përqendrim të dyfishtë të edelweiss, i cili forcohet natyrshëm (dhe më tepër në mënyrë unike) me acid leontopodik i njohur për vetitë e tij antioksiduese. Në fakt, bima e vogël edelweiss është aq elastike dhe e fuqishme sa që ekstrakti i saj dihet se ka 5 herë më shumë fuqi antioksiduese sesa acetati i vitaminës E. Shumë e jashtëzakonshme, apo jo? Ne kemi pasuruar serumin tonë vegan edhe me peptide me origjinë natyrore, vetëm për masë të mirë. Me origjinë nga orizi, peptidet dihet se ndihmojnë në ruajtjen e barrierës natyrore të lagështisë së lëkurës.

I vogël, por i fuqishëm, ndihmon në zbutjen e linjave të holla nën sy, kështu që lëkura rreth zonës së syve duket më pak e lodhur dhe duket e rigjallëruar.

Kjo formulë e lehtë, jo e yndyrshme, që përthithet shpejt formon gjithashtu një shtresë të padukshme mbi lëkurën tuaj për të ndihmuar në mbrojtjen e saj nga ndotja e brendshme dhe e jashtme (perfekte për të gjitha llojet e qyteteve), të cilat mund të çojnë në dehidratim, mpirje dhe plakje të parakohshme të lëkurës.

Ka edhe një surprizë tjetër – ne e kemi ridizajnuar paketimin në mënyrë që të jetë i riciklueshëm*** dhe është bërë edhe me xham të ricikluar. Çfarë nuk duhet dashuruar?

* Lëkurë që duket e shëndoshë me lagështi, me sipërfaqe të lëmuar. Lëkura duket e ringjallur dhe e rifreskuar.

** Rezultatet e provës së përdoruesit gjatë një periudhe 4-javore: 103 gra të moshës 25-40 vjeç.

*** Pa përfshirë pipetën. Aty ku lejojnë objektet lokale.

Koncentrat ditor i syve
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme
E lë zonën e syve të ndjehet më e lëmuar dhe më e fortë
Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndotja
Bërë me 96% përbërës me origjinë natyrale
Tashmë i pasuruar me përqendrim të dyfishtë të edelweiss
Certifikuar nga Shoqëria Vegane
I testuar dermatologjikisht

Si përdoret
Së pari, bëni një pastrim të mirë me koncentratin tonë pastrues nga Edelweiss. Kjo do të ndihmojë në larjen e të gjithë asaj papastërtie, ndotjeje dhe grimi, kështu që serumi juaj funksionon edhe më efektivisht.
Masazhoni një sasi të vogël koncentrati (2-3 pika) në konturin e syve.
Jepini disa sekonda për t’u zhytur.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim