Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Linja

Jo se do ju duhet të zgjidhni, por ndonjëherë kur gjeni një gjë të mirë dëshironi ta mbani atë ndjenjë gjallë. Kjo bëhet lehtësisht me linjët tona të frymëzuara natyrshëm. Secili kampion një përbërës të fuqishëm – një forcë e vërtetë e natyrës. Merrni hidratim të thellë me gamën më të shitur të kujdesit për trupin me Kërp, të pasuruar me vajin e farës së kërpit nga Franca dhe të dizajnuar për të hidratuar lëkurën e etur nga koka tek këmbët. Po mendoni për kujdesin për flokët? Provoni prekjen qetësuese të skalpit me gamën tonë me Xhenxhefil për shampon dhe Balsamin e fundit për skalpet e thata. Sa i përket lëkurës suaj, linja jonë Drops of Youth është e fokusuar tek lëkura më e freskët, me pamje më të shëndetshme, të pasuruar me qeliza burimore bimore, ndërsa linja e Vitaminës E është ikonike, pasi ofron hidratim të thjeshtë, për të gjitha llojet e lëkurës. Zgjidh ekipin tënd dhe zbut, pastro dhe eksfolio. Çdokush është i mirëpritur.

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,250L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,250L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 35% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,490L.Çmimi i tanishëm është: 970L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,490L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 25% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,790L.Çmimi i tanishëm është: 1,340L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,650L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit