The Body Shop Albania

Serume & Esenca

Përshëndetni një shtytje të shkëlqyeshme në një shishe të vogël. Pika të vogla kënaqësie, serumet, vajrat dhe esencat tona të fytyrës ndihmojnë me të gjitha llojet e përfitimeve të kujdesit për lëkurën, pavarësisht nga lloji i lëkurës suaj. Duke hyrë në mes të tonifikimit dhe hapave tuaj hidratues, serumet tona të fytyrës ndihmojnë në rritjen e nivelit. Shtoni Serumin Vajor të Natës me Vitaminë E në rutinën tuaj të gjumit për të ndihmuar lëkurën të ndihet e rimbushur me hidratim ose të kthehuni tek Serumi ynë vegan të fytyrës, Drops of Youth™ Concentrate, për të ndihmuar në përmirësimin e teksturës dhe shkëlqimit të lëkurës. Serume të sublime për lëkurën – po ju lutem!

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.