The Body Shop Albania

Edelweiss

Një specialiste e qëndrueshmërisë, Edelweiss është një lule e vogël me gjithë fuqinë për të mbijetuar dhe për të lulëzuar në shpatet e maleve. Kjo mrekulli magjike mbron veten nga kushtet e vështira mjedisore duke prodhuar antioksidantin e vet, acidin leontopodik. Kjo është arsyeja pse ne e bëmë këtë bimë të vogël të fuqishme përbërësin kryesor të kujdesit tonë të lëkurës Edelweiss. Të pasuruara me ekstrakt edelweiss, formulat tona brilante ndihmojnë në ruajtjen e barrierës natyrale të lagështisë së lëkurës dhe ju çojne drejt një lëkure të fortë, me pamje më të freskët.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.