Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Balsam

Dita e larjes së flokëve nganjëherë mund të ndjehet si ajo gjë në listën tonë të gjërave që kemi shtyrë. Po sikur t’ju ofrojmë një përvojë ushqyese të butë, me aromë të shkëlqyeshme, për të përmirësuar flokët me shkëlqim? Ju prezantojmë linjën tonë të balsameve luksozë të flokëve për çdo lloj flokësh. Trajtojini flokët tuaj me një ushqim të pasur me balsamin tonë ikonik me Banane (është një nga balsamet më të mirë për flokët që ngatërrohen). Nëse jeni në kërkim të një balsami të thellë dhe rigjenerues, provoni Balsamin tonë Shea Butter Richly Replenishing – është i pasuruar me gjalpë shea të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Gana, formula ndihmon flokët tuaja të ndjehen më të shëndetshme dhe të ushqehen mjaftueshëm. Përshëndetje, flokë me shkëlqim!

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,490L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 25% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,790L.Çmimi i tanishëm është: 1,340L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,650L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,150L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit