Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Balsam pa Shplarje me Vaj Kastori Xhamajkian

PËR KAÇURRELA

Balsam pa Shplarje me Vaj Kastori Xhamajkian

S'ka ende vlerësim

2,490L

Ne kemi krijuar linjën e vajit të kastorit të zi Xhamajkan me të gjithë pronarët e kaçurrelave të imta, të padisiplinuara ose të rregullta në mendje. Për ta bërë atë, ne i kërkuam një komuniteti të madh njerëzish që të na ndihmonin të mbulojmë të gjitha nevojat për flokë kaçurrela, duke përfshirë njerëz nga Brazili, Indonezia, Afrika e Jugut, MB dhe SHBA.

Kondicioneri i butë, por thellësisht hidratues i vajit të kastorit të zi nga Xhamajka, është ajo që kanë nevojë flokët tuaj kaçurrelë për t’u ndjerë të ushqyer, më të butë dhe të kondicionuar gjatë gjithë ditës. Ndihmon për të zbutur kaçurrelat, i bën ato më të lehta për t’u shkëputur dhe për të parandaluar thyerjen.

Kondicioneri është i pasuruar me vaj kastori të zi xhamajkan, i cili rrjedh nga bimët dhe bëhet nga fasulet e pjekura të kastorit. Ka veti intensive ushqyese, hidratuese dhe restauruese* dhe ka një konsistencë të trashë dhe një aromë të ëmbël e të ngrohtë. Formula plotësohet me gjalpë shea thellësisht ushqyes të prodhuar nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Gana dhe proteina vegane keratin, e cila ka veti forcuese dhe riparuese.

Kondicioneri Xhamajkan i Zi për Mbajtjen e Vajit të Kastorit vjen në një paketim të riciklueshëm që është bërë nga plastika 100% e ricikluar, duke përfshirë Tregtinë e Drejtë të Komunitetit, dhe ka një kapak alumini. Kjo bën të mundur që të tregoni kujdes dhe respekt për planetin sa herë që kujdeseni për flokët tuaj.

*Arritet kur përdorni gamën e plotë të vajit të kastorit të zi Jamaican.

Pas aplikimit të parë: 90% pajtohen që kondicioneri i lëmuar është i butë për flokët e tyre. 86% mendojnë se kaçurrelat e tyre ushqehen gjatë gjithë ditës. 86% mendonin se kaçurrelat e tyre dukeshin më të buta. 84% thonë se flokët e tyre janë shumë më të lehtë për t’u krehur.

Kondicioner
Për të gjithë flokët kaçurrelë
Kaçurrela më të buta, të hidratuara dhe të zbutura
Kondicioneri mund të përdoret çdo ditë ose sipas nevojës së flokëve.
Bërë me 93% përbërës me origjinë natyrale
Çertifikuar nga Shoqëria Vegane

Ne kemi krijuar linjën e vajit të kastorit të zi Xhamajkan me të gjithë pronarët e kaçurrelave të imta, të padisiplinuara ose të rregullta në mendje. Për ta bërë atë, ne i kërkuam një komuniteti të madh njerëzish që të na ndihmonin të mbulojmë të gjitha nevojat për flokë kaçurrela, duke përfshirë njerëz nga Brazili, Indonezia, Afrika e Jugut, MB dhe SHBA.

Kondicioneri i butë, por thellësisht hidratues i vajit të kastorit të zi nga Xhamajka, është ajo që kanë nevojë flokët tuaj kaçurrelë për t’u ndjerë të ushqyer, më të butë dhe të kondicionuar gjatë gjithë ditës. Ndihmon për të zbutur kaçurrelat, i bën ato më të lehta për t’u shkëputur dhe për të parandaluar thyerjen.

Kondicioneri është i pasuruar me vaj kastori të zi xhamajkan, i cili rrjedh nga bimët dhe bëhet nga fasulet e pjekura të kastorit. Ka veti intensive ushqyese, hidratuese dhe restauruese* dhe ka një konsistencë të trashë dhe një aromë të ëmbël e të ngrohtë. Formula plotësohet me gjalpë shea thellësisht ushqyes të prodhuar nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Gana dhe proteina vegane keratin, e cila ka veti forcuese dhe riparuese.

Kondicioneri Xhamajkan i Zi për Mbajtjen e Vajit të Kastorit vjen në një paketim të riciklueshëm që është bërë nga plastika 100% e ricikluar, duke përfshirë Tregtinë e Drejtë të Komunitetit, dhe ka një kapak alumini. Kjo bën të mundur që të tregoni kujdes dhe respekt për planetin sa herë që kujdeseni për flokët tuaj.

*Arritet kur përdorni gamën e plotë të vajit të kastorit të zi Jamaican.

Pas aplikimit të parë: 90% pajtohen që kondicioneri i lëmuar është i butë për flokët e tyre. 86% mendojnë se kaçurrelat e tyre ushqehen gjatë gjithë ditës. 86% mendonin se kaçurrelat e tyre dukeshin më të buta. 84% thonë se flokët e tyre janë shumë më të lehtë për t’u krehur.

Kondicioner
Për të gjithë flokët kaçurrelë
Kaçurrela më të buta, të hidratuara dhe të zbutura
Kondicioneri mund të përdoret çdo ditë ose sipas nevojës së flokëve.
Bërë me 93% përbërës me origjinë natyrale
Çertifikuar nga Shoqëria Vegane

Si përdoret
1. Aplikojeni në flokë të pastër dhe të tharë ose në flokë të lagur nëse përdorni kondicionerin midis dy larjeve.
2. Aplikoni një sasi të bollshme produkti në flokë nga rrënja në majë.
3. Krehni butësisht (me një krehër me dhëmbë të gjerë ose me gishta) për shpërndarje dhe zbërthim të barabartë.
4. Mos e shpëlani.
5. Aplikoni produkt shtesë nëse është e nevojshme.

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të porosisë ose të paguani online me kartë krediti ose debiti nga të gjitha Bankat.

Dërgesat kryhen në të gjithë territorin e Shqipërisë për 24-48 ore.

Në rast vonesash ju do të njoftoheni nga stafi i shitjeve online. 

Produkte që mund t'ju interesojnë

0,0 / 5

S'ka ende vlerësim