The Body Shop Albania

Arber

Mirësevini në botën tonë Arber të përmbajtjes aromatike. Ne mbulojmë nevojat tuaja për kujdesin e flokëve dhe trupit me linjën tonë Arber. Një përzierje e agrumeve, koriandrit, nenexhikut dhe notave të drurit të sandalit. Eau de Toilett-i ynë Arber është një domosdoshmëri për çantën e palestrës. Eau de Toilett-i ynë do të sigurohet që të dilni me një aromë të freskët dhe të gatshme me vetëm disa spërkatje. Po kërkoni një dyshe për flokë dhe trup? Shkumohuni me Larësin tonë të Flokëve dhe Trupit Arber për një ndjesi super të pastër nga koka te këmbët, për të mos thënë që është lumturi aromatike. Ne nuk mund të ngopemi me gamën tonë Arber, e kuptoni?

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.