The Body Shop Albania

Shikoni të Gjitha Dhuratat

Në gjueti për diçka të veçantë? Për një mikeshë që interesohet për buzët, buzëkuqi ynë Color Crush është fiks për të. Për ata që janë të fiksuar pas kujdesit për lëkurën, diapazoni ynë i maskave të fytyrës është një ide e mirë. Shikoni edhe setet tona të dhuratave: grupe dhuratash për kujdesin për trupin, dhurata aromatike, sete për duart dhe thonjntë etj. Tregojuni miqve se i njihni mirë, duke i dhuruar diçka nga lista jonë e dhuratave të kuruara me kujdes. Shikoni të gjitha dhuratat këtu.

Showing 1–20 of 104 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.