The Body Shop Albania

Sapunë

Nëse jeni fansa të sapunëve, jeni me fat. Kemi një sërë sapunësh dhe sapunësh eksfoliues për trupin që do të zgjojnë rutinën tuaj të dushit. Nga sapuni ynë frutor Pink Grapefruit te sapuni eksfoliues me aromë freskuese Fuji Green Tea™, sapunët tanë luksozë do të ndihmojnë lëkurën tuaj të ndjehet e ringjallur, e energjizuar dhe e pastruar. Blini nga linja jonë me sapunë.

Këshilla kryesore e The Body Shop: pas larjes në dush me sapun, mbështilluni në një Gjalpë Trupi nga linja jonë indulgjente. Provoni Gjalpin tone të Trupit me Qumësht Bajameje dhe Mjalt Qetësues dhe Rigjenerues ose Gjalpin e Trupit të Kokosit për një dozë hidratuese të mirësisë së arrave.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.