The Body Shop Albania

Jamaican Black Castor Oil

Kujdesuni për kaçurrelat tuaja me gamën tonë të kujdesit për flokët me vaj kastori të zi, xhamajkan. Nga Conditioner-i ynë pastrues, i cili heq akumulimin e produkteve dhe ndihmon në zbërthimin e “lëmsheve”, te maska jonë me hidratim intensiv, e cila depërton thellësisht në kaçurrelat e thata. Gama është testuar në një larmi kaçurrelash dhe është pasuruar me gjalpë Shea dhe proteina vegane keratine. Kacurrellat do të ndihen më të forta dhe të hidratuara.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.