The Body Shop Albania

Dhurata për Meshkuj

Gjetja e dhuratave për të sapo u lehtësua shumë. Ne kemi kuruar një përzgjedhje dhuratash për meshkuj të paketuara me produkte për përkëdhelje, sprucime, shkumim, spërkatje, higjenë dhe më shumë. A është ai një i fiksuar për kujdesin e lëkurës? Njihuni me dhuratat tona të kujdesit për lëkurën. Ndoshta ai është një yll në kuzhinë, pse të mos e trajtoni me dhuratat tona të kujdesit të duarve për të mbajtur duart e tij në formën më të mirë. Për çdo lloj mjekre, diçka nga koleksioni ynë Maca Root është një zgjedhje e sigurt. Dhe së fundmi, sfera jonë e preferuar e aromës: aromë White Musk® për burra, koka kthehet në çdo sprucim! Dyqani ynë i dhuratave për meshkuj është i hapur për biznes.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.