Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Flokë me Tendencë për Yndyrosje

Le të bisedojmë për flokët të prirur për t’u yndyrosur. Është një dukuri e natyrshme dhe shpesh e trashëguar nga më të afërmit dhe më të dashurit tonë, për të mos u ngatërruar me flokët e yndyrshëm, të cilat shpesh shkaktohen nga faktorë të jashtëm – ushtrimet me djersitje dhe grumbullimi i shumë produkteve. Shampoja jonë freskuese pastruese – Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying Shampoo -formuluar për flokë normale në të yndyrshme – ndihmon në rutinën tuaj në dush për flokë me ndjesi të pastër. Dhe ndiqeni më tej me Balsamin Fuji Green Green ™ Refreshingly Hydrating për flokë dhe skalp më të shëndetshëm. Për flokë që ndihen të pastra.

S'ka ende vlerësim

1,190L
952L

S'ka ende vlerësim

2,190L
1,752L

S'ka ende vlerësim

1,190L1,650L
952L1,320L