The Body Shop Albania

Dhurata mbi 2500 Lekë

Ka shumë arsye për t’u zhytur në dhuratat tona të shkëlqyera mbi 2500 Lekë. Ne kemi zgjedhur me kujdes dhuratat më të përshtatshme të kujdesit të lëkurës për t’ju dhënë ju – ose dikujt që vlerësoni shumë, një përvojë të dashur për lëkurën, ngrohjen e zemrës dhe ngritjen e shpirtit. Ju do të gjeni vajra me aromë të këndshme, scrub-e, maska, pastrues, hidratues dhe gjithçka që mendja dhe trupi juaj ka nevojë për t’u ndjerë i ushqyer. Ose zbuloni rutinat e kujdesit për lëkurën që të gjithë do të donin ti shijonin. Zgjidhni të preferuarën tuaj.

Showing 1–20 of 22 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.