The Body Shop Albania

Maca Root për Meshkuj

Gama jonë e higjienës dhe kujdesit të lëkurës për meshkuj me Maca Root është për të gjithë ata që janë në telashe, me probleme mjekre ose që kanë nevojë për zbutje. Kremi ynë për rroje Maca Root & Aloe Softening Shaving Cream for Men do të ndihmojë lëkurën të ndihet e mbrojtur ndërsa afrohet dhe bëhet personale me një brisk. Përfundoni punën mirë dhe si duhet me Maca Root & Aloe Cooling Post-Shave Water-Gel for Men. Është pasuruar me rrënjën peruane maca dhe aloe vera organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Meksika. Dhe pikë bonus – ndihmon për të zvogëluar shfaqjen e irritimit të zakonshëm pas rrojës. Për më shumë këshilla, lexoni këshillat tona për higjienën e meshkujve.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.