The Body Shop Albania

Linja Sezonale për Kujdesin e Trupit

Kur lëkura juaj ndihet e lëmuar dhe e hidratuar, a nuk është kjo gjëja më e mira? Linja jonë e domosdoshme e kujdesit të trupit e mbulon lëkurën tuaj nga sezoni në sezon. Për ato momente shumë të nevojshme për kujdes dhe dashuri shtesë, ne e duam Gjalpin tonë të Trupit Kindness & Pears. Ne e quajmë atë ‘gjalpë’ e trupit për ndjesinë luksoze dhe hidratuese. Është pasuruar me gjalpë Shea të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Gana. Nëse jeni në kërkim të një kremi festiv dhe hidratues të duarve, kremi ynë Joy & Jasmine është i duhuri për ju. Për buzët e gatshme që të ushqehen me butësi dhe dashuri? Lehtë! Balsami ynë i buzëve Love & Plums do t’ju ndihmojë të keni buzët e përsosura këtë fundvit.

Showing all 16 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.