The Body Shop Albania

Ndriço Lëkurën e Lodhur

Një hap i madh drejt fitimit të lëkurës së ndritshme është gjetja e kujdesit të duhur për lëkurën. Për fat të mirë, produktet tona me Vitaminë C dhe Oils of Life™ janë këtu për t’ju ndihmuar. Lëkura e lodhur shpesh kërkon vetëm një nxitje hidratimi dhe nëse jeni lodhur së dukuri … të lodhur, atëherë është koha të takoni miqtë tuaj. Nga Hidratuesi ynë i Rritjes së Shkëlqimit me Vitaminë C te Kremrat Intensivisht Revitalizuese Oils of Life™, ne kemi një koleksion të tërë produktesh për të ndihmuar në transformimin e lëkurës pa jetë. Lëreni lodhjen pas dhe filloni përsëri me rutinën tuaj të re dhe të fuqishme të kujdesit për lëkurën.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.